П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайсмачніша страва з кабачків: готуємо кабачкові "бочки" з фаршем

Найсмачніша страва з кабачків: готуємо кабачкові “бочки” з фаршем

Этот материал также доступен на русском языке
Страв з кабачків є дуже багато. Але сьогодні ми пропонуємо приготувати незвичайні "бочки" з цього овоча. Додаємо трохи м'ясного фаршу – і ідеальний обід чи вечеря готові.

Сезон кабачків у самому розпалі. Вже встигли з цих овочів приготувати всі можливі страви? Цей рецепт ви точно не куштували! Смачні та ситні кабачково-м’ясні “бочки” — те, що точно потрібно приготувати цього літа. Виглядає таке блюдо ефектно, а готується просто та швидко.

Раніше ми розповідали, як приготувати сирники із кабачками.

Інгредієнти:

  • кабачок — 3 шт. (невеликих);
  • соняшникова олія для смаження;
  • цибуля — 1 шт.; морква — 1 шт.;
  • сіль та чорний перець — за смаком;
  • м’ясний фарш — 500 г;
  • петрушка — 1 пучок;
  • кріп — 1 пучок;
  • твердий сир — 50 г.

Приготування:

  1. Кабачки потрібно помити і нарізати на шматочки висотою 3-4 см. Чим більший діаметр овочів, тим нижчими повинні бути “бочки”.
  2. Ложкою чи ножем потрібно витягти з кабачків м’якоть, залишаючи “дно”. М’якоть не викидати.
  3. Обсмажуємо на соняшниковій олії цибулю та моркву. Насамкінець солимо, перчимо, додаємо м’якоть з кабачків і фарш (якщо виберете фарш зі свинини, краще змішати з яловичиною або куркою, інакше буде занадто жирним).
  4. Коли м’ясо підрум’яниться, додаємо рублену зелень.
  5. Наповнюємо фаршем кабачки.
  6. Викладаємо “бочки” з фаршем на деко, застелене пергаментом. Посипаємо кожен тертим сиром і випікаємо 25-30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини:

Чебуреки з кабачків із куркою — два в одному: цілком замінять і м’ясо, і гарнір до нього

Щоб вам обов’язково відповіли: як пенсіонеру правильно звернутись до Пенсійного фонду (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні