Суп виходить насиченим, але освіжаючим і легким, подавати його краще з хрустким хлібом.
Холодний томатний суп – інгредієнти
- помідори великі – 5 шт,
- селера черешкова – 2 стебла,
- часник – 1-2 зубчики,
- перець чилі (за бажанням) – 1 шт,
- олія рослинна – ½ ст,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком,
- сир моцарела – за смаком,
- базилік свіжий – 1 гілочка.
Раніше ми писали рецепт найтонших млинців із незвичайним інгредієнтом.
Холодний томатний суп – приготування
- Надрізаємо помідори хрест-навхрест і опускаємо в окріп на 1-2 хвилини. Очищаємо шкірку, вирізаємо хвостики та подрібнюємо за допомогою блендера або ножа.
- Нарізаємо селеру слайсами.
- Видаляємо з гострого перцю насіння та подрібнюємо ножем.
- Очищаємо часник і нарізаємо тонкими пластинками.
- Додаємо підготовлені овочі до помідорів, приправляємо сіллю та чорним перцем і вливаємо олію.
- Подрібнюємо овочеву суміш до однорідної консистенції за допомогою занурювального блендера.
- Викладаємо на дно тарілки для подачі трохи дрібно нарізаного базиліку та шматочки моцарели та наливаємо суп. Прикрашаємо страву листям базиліку та краплями олії.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Час затягувати пояси: чи світить пенсіонерам індексація пенсій у майбутні три роки (відео)
Українки можуть отримати допомогу 15 тисяч доларів: встигніть подати заявку до 31 липня (відео)