Що робити, коли сковорода пригорає
Є один простий спосіб уникнути проблем із прилипанням продуктів до сковороди. Перед смаженням потрібно дуже добре нагріти сковорідку. Наливати рослинну олію потрібно тільки на максимально гарячу сковорідку і ще трохи її прогріти. І тільки після цього можна класти продукти для смаження.
Найчастіше цієї простої хитрості буде цілком достатньо.
Раніше ми писали, в якому посуді не можна зберігати та готувати їжу.
Як використовувати сіль, щоб їжа не прилипала до сковороди
Щоб до сковороди нічого не прилипало, можна використовувати звичайнісіньку сіль. Для цього потрібно:
- Нагріти сковороду на вогні.
- Покласти в неї столову ложку кокосового масла.
- Провернути сковорідку кілька разів, щоб масло рівномірно покрило борти та дно.
- Видалити залишки масла.
- Насипати солі стільки, щоб покрити все дно сковорідки.
- Протерти дно і борти паперовим рушником.
- Видалити сіль паперовим рушником.
Після цієї процедури їжа більше не буде липнути до сковороди досить довго. За необхідності всі маніпуляції доведеться повторити.
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)
Держава допоможе українцям поставити сонячні панелі: що пропонує уряд (відео)