Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВід шматочка цієї малосольної риби ви точно не відмовитеся: незвичайний спосіб засолювання...

Від шматочка цієї малосольної риби ви точно не відмовитеся: незвичайний спосіб засолювання скумбрії

Этот материал также доступен на русском языке
Скумбрія – дуже корисна риба, яка має бути в раціоні і дорослих, і дітей. З цієї риби можна приготувати безліч різних страв, але якщо ви любите картоплю з малосольною рибкою – цей рецепт вам точно знадобиться.

Завдяки такому способу засолювання їсти рибу можна через 12 годин. Жодних спецій та зайвих добавок. Тільки риба, сіль та пакет.

Раніше ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів.

Інгредієнти:

  • 1 скумбрія;
  • 1 жменя солі.

Приготування:

  1. Рибу потрібно розморозити, випатрати, видалити голову і добре промити, а потім висушити паперовими серветками або рушником.
  2. Взяти поліетиленовий пакет, покласти в нього рибу, натерту сіллю.
  3. Пакет щільно зав’язати та відправити в холодильник на 12 годин. Якщо ви любите рибу солонішу, то можна залишити її на засолювання на 24 години.
  4. Після 12 (або 24) годин рибу потрібно дістати з пакета, очистити від залишків солі, зняти шкіру і порізати на шматочки. Зверху можна полити маслом і додати цибулю, порізану півкільцями. А також посипати улюбленими спеціями.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні