Завдяки такому способу засолювання їсти рибу можна через 12 годин. Жодних спецій та зайвих добавок. Тільки риба, сіль та пакет.
Раніше ми розповідали про найкращу рибу для пенсіонерів.
Інгредієнти:
- 1 скумбрія;
- 1 жменя солі.
Приготування:
- Рибу потрібно розморозити, випатрати, видалити голову і добре промити, а потім висушити паперовими серветками або рушником.
- Взяти поліетиленовий пакет, покласти в нього рибу, натерту сіллю.
- Пакет щільно зав’язати та відправити в холодильник на 12 годин. Якщо ви любите рибу солонішу, то можна залишити її на засолювання на 24 години.
- Після 12 (або 24) годин рибу потрібно дістати з пакета, очистити від залишків солі, зняти шкіру і порізати на шматочки. Зверху можна полити маслом і додати цибулю, порізану півкільцями. А також посипати улюбленими спеціями.