Неділя, 30 Червня, 2024
ГоловнаНовиниВаші руки завжди будуть гладкими та шовковистими: робіть це хоча б 1...

Ваші руки завжди будуть гладкими та шовковистими: робіть це хоча б 1 раз на тиждень

Этот материал также доступен на русском языке
Літнє пекуче сонце і вітер, роботи на городі, клумбі або в саду, консервація домашніх заготовок, прибирання дому з використанням хімії – усі ці фактори негативно впливають на стан шкіри рук. Навіть молоді руки не можуть впоратися з такими викликами самостійно, а з віком шкіра потребує ще більше уваги.

Найпростішим доглядом за руками є нанесення зволожуючого та живильного крему. Робити це потрібно щоденно: більш легкі текстури використовувати вранці та після миття рук, а більш щільні та поживні – ввечері.

Раніше ми розповідали про продукти харчування, від яких шкіра обличчя швидше старіє.

Один-два рази на тиждень рукам варто дарувати більше догляду і живлення. Домашні маски недорогі, прості в приготуванні, потребують небагато часу, але дуже ефективно долають сухість рук. Аби зробити їхній ефект максимальним, після нанесення одягніть поліетиленові рукавиці або пакети, а також замотайте руки рушником. Після процедури змийте залишки маски теплою водою.

Маска з кокосовою олією для м’якості шкіри рук

83% у складі кокосової олії належить насиченим жирним кислотам. Найбільше припадає на лауринову, що відома антибактеріальною дією. Міристинова кислота – хороший провідник інших компонентів в клітини шкіри. Окрім цього є фолієва, олеїнова та інші жирні кислоти, які позитивно впливають на шкіру рук.

Для приготування маски знадобиться кокосова олія та мед – по 2 столові ложки. Отриману суміш слід розтопити на водяній бані та теплою щедро нанести на шкіру. Мед виконуватиме ще додаткову функцію скрабування відмерлих часточок шкіри. Тримайте маску 15-20 хвилин.

Маска з оливкової олії та жовтка для збереження молодості

Зволоження, заспокоєння та тонізація – такий ефект дарує рукам маска з оливкової олії. Шкіра стає пружною та еластичною. Просто змішайте одну столову ложку оливкової олії зі збитим яєчним жовтком. Суміш нанесіть на руки. Достатньо буде 30 хвилин, аби відчути ефект від маски.

Гліцеринова маска для шкіри рук

Всього три складники і в домашніх умовах можна приготувати живильну гліцеринову маску для рук. Для цього знадобиться гліцерин, мед і мелена вівсянка (вівсяну крупу змолоти в кавомолці). Для однієї порції вистачить по 1 чайній ложці кожного складника. Все змішайте і розведіть трьома столовими ложками теплої води до зручної консистенції. Маска активно діятиме протягом 15 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні