Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаНовиниНіколи не фарбуйте волосся в ці кольори: вони додають віку – стилісти...

Ніколи не фарбуйте волосся в ці кольори: вони додають віку – стилісти розповіли всю правду

Этот материал также доступен на русском языке
Чимало жінок різного віку змінюють колір волосся. І якщо у молоді роки експерименти вітаються, то пані за 50 має уважно добирати колір і відтінок, у який фарбується. Стилісти розповіли, яка палітра не підходить, додає віку і псує вигляд старших жінок.

Раніше ми розповідали про 4 стрижки, які завжди в моді.

Червоний, фіолетовий, рудий колір волосся

Рубін, вишня, махагон, бургунд, баклажан – це перелік кольорів фарб для волосся, якими рясніють полиці магазинів. Будь ласка, проходьте повз. Навіть якщо ви обираєте домашнє фарбування, вибір кольору має бути зважений.

Чорне волосся

Всі відтінки чорного і навіть темного шоколаду можуть виглядати дуже стильними, проте вони не підходять жінкам після 50, 60 років. Темний завжди робить свою володарку старшою і ще підкреслює зморшки, яких не уникнути у цьому віці. Максимальна темна палітра для фарбування волосся таких жінок не повинна переходити вище коричневих та його відтінків.

Попелястий колір волосся

Блонд з попелястим відтінком – ідеал, якого прагнуть чимало блондинок. Однак це не найкращий вибір для старших жінок. Природна сивина – переважно вікова ознака. Тож не варто на ній наголошувати. Виберіть собі тепліший відтінок блонда.

Синє та зелене волосся

Якщо ви стильна, сучасна, енергійна жінка, яка має цікавий яскравий гардероб і робить це своєю родзинкою, то навіть неприродні кольори волосся мають право на життя. Пасмо синього, зеленого або будь-якого іншого кольору може доповнити неповторний образ. Однак, якщо ви звикли носити стриманий класичний одяг, такі експерименти недоречні. Синє або зелене волосся «кричатиме» про те, що його власниця вже далеко не юна тінейджерка.

Мелірування волосся

Стилісти радять уникати цього прийому жінкам після 50. Адже світліші пасма на волоссі є відгуками сивини, яка не тільки видає вік, а й додає років. Винятком можуть бути теплі кольори для мелірування, які допоможе підібрати колорист за типом обличчя та кольором шкіри.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні