Додавання борошна під час смаження картоплі може допомогти створити хрустку скоринку на поверхні картоплі. Борошно буде абсорбувати зайву олію та вологу, що дозволить картоплі стати хрусткішою. Також борошно може сприяти утворенню золотистої скоринки на картоплі.
Раніше ми розповідали, як правильно вирощувати картоплю.
Інгредієнти:
- Картопля – 4-5 штук;
- Сіль, перець – за смаком;
- Рослинна олія – для смаження;
- Борошно – 1 столова ложка.
Приготування:
- Картоплю потрібно помити, очистити від шкірки і нарізати брусочками або кружками.
- Після цього картоплю потрібно обтерти паперовими рушниками, щоб прибрати зайву вологу.
- Потім пересипати картоплю у велику миску, поперчити і посипати борошном. Перемішати. Не поспішайте солити.
- Розігріти сковороду з олією та викласти картоплю. Смажити, не накриваючи кришкою, часто не перемішувати.
- Буквально за 3-5 хвилин до закінчення приготування картоплю потрібно посолити та перемішати.
Смачного!