Мирослава Пекарюк у своєму акаунті в Instagram рекомендує використовувати для приготування закуски крабові палички “Сніговий краб”. На її думку, саме це надає страві вишуканого смаку.
Інгредієнти
- палички крабові – 150 г,
- сир плавлений м’який – 210 г,
- яйця курячі – 2 шт,
- сметана – 1 ч.л,
- часник – 1-2 зубчики,
- кріп – за смаком,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком.
Раніше ми писали, як приготувати хрусткі та ситні сирно-картопляні трубочки.
Приготування
- Відварити яйця і відокремте після їх охолодження жовтки від білків.
- Розім’яти плавлений сир і жовтки виделкою та додати дрібно натертий часник. Ретельно все перемішати до однорідного стану.
- Натерти білки на дрібній тертці, додати до них сметану, дрібно подрібнений кріп. Приправити масу сіллю і перцем за смаком і знову ретельно її перемішати.
- Розстелити харчову плівку по поверхні, на якій ви плануєте формувати рулет. Викласти на плівку щільним шаром розділені на волокна крабові палички і злегка утрамбувати їх за допомогою ложки або силіконової лопатки.
- Викласти шарами сирну та білкову маси й розподілити їх рівномірно.
- Сформувати рулет, загорнувши його щільно в плівку. Поставити рулет охолоджуватися в холодильнику щонайменше на годину.
- Наріжте готовий рулет на порційні шматки та подавайте на підсушеному чорному хлібі.
Смачного!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Вас також можуть зацікавити новини:
Помилки молодості: про що шкодують українці після виходу на пенсію – відеоопитування
Європейські пенсії: як влаштовані пенсійні системи в інших країнах (відео)