Вівторок, 9 Липня, 2024
ГоловнаНовиниДля чого досвідчені водії тримають в автомобілі лак для нігтів – для...

Для чого досвідчені водії тримають в автомобілі лак для нігтів – для багатьох це буде відкриттям

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо водій жінка, наявність лаку для нігтів в авто нікого не здивує, але лак в салоні тримають і чоловіки. Які проблеми допоможе вирішити лак для нігтів читайте нижче.

Звичайно, така хитрість із лаком для багатьох буде справжньою несподіванкою. Але все ж таки розумні водії знайшли йому застосування.

Раніше ми розповідали, навіщо водієві прищіпки для білизни у салоні автомобіля.

Насамперед, за допомогою лаку можна покращити стан лакофарбового покриття вашого авто. Звичайно, йдеться про незначні подряпини та пошкодження. Але лак повинен підходити за кольором до вашого авто. Це тимчасовий захід, щоб кузов авто не почав іржавіти від вогкості та дощів, що часто відбувається при подряпинах лакофарбового покриття.

Що стосується кольору, то підібрати його не складе особливих труднощів, адже палітра лаків для нігтів настільки широка, що можна вибрати відповідний під будь-який автомобіль.

Ще одна хитрість пов’язана з лобовим склом. Деякі водії перевірили на власному досвіді, що лак зупиняє тріщину на лобовому склі. Забезпечити цілісність скла він, звичайно, не зможе, але тимчасове вирішення проблеми, поки ви не дістанетеся до СТО або не купите скло, у вас точно буде.

Важливо для таких цілей підбирати безбарвний лак і наносити хоча б кілька шарів на тріщину, щоб зафіксувати її, і вона не йшла далі. Цей варіант більше нагадує стрілки на капронових панчохах. Коли жінки наносять трохи лаку та стрілка зупиняється.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні