Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі у суботу, 4 травня: чи варто чекати підвищеної сонячної активності

Магнітні бурі у суботу, 4 травня: чи варто чекати підвищеної сонячної активності

Этот материал также доступен на русском языке
Чи будуть у цей день геомагнітні коливання?

За даними сайту Метеоагент, у суботу, 4 травня, очікується сонячна активність із К-індексом 4 (жовтий рівень). Це сильне магнітне коливання, здатне впливати на самопочуття людей. Через таку сонячну активність 4 травня погано почуватися можуть метеочутливі люди.

Щоб легше орієнтуватися в графіках, можна взяти за основу робочу класифікацію і самим визначати для себе рівень сонячного шторму та рівень можливого впливу на ваш організм.Нагадаємо, що Сонце непостійне, тож прогноз його активності може змінитися.

Як магнітні бурі впливають на стан людей

Магнітні бурі негативно позначаються на стані багатьох людей, особливо метеочутливих. Підвищена сонячна активність найчастіше є причиною сильного головного болю і навіть мігрені.

Під час сильних магнітних бур у багатьох псується настрій, знижується працездатність, а також загострюються симптоми багатьох хвороб, особливо пов’язаних із серцево-судинною системою. У багатьох людей у цей час “скаче” тиск.

Тому під час магнітних бур варто якомога більше відпочивати. Саме відпочинок допомагає покращити самопочуття та знижує ризики для здоров’я.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні