Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня

Этот материал также доступен на русском языке
Головна подія тижня – поєднання Юпітера та Урана у знаку Тельця 21 квітня, яке символізує початок нового 12-річного соціального циклу, прорив у галузі новітніх технологій та нову точку відліку у реформуванні світової фінансової системи.

Триває період ретро-Меркурія (1-25 квітня), а це означає, що всі усвідомлення та емоції, які виникають через те, що відбувається навколо, глибоко відкладаються в глибинах підсвідомості кожної людини. Пам’ятайте, що слова, сказані в цей час, можуть звучати пристрасно і переконливо, але марно.

У другій половині квітня визначаються основні аспекти, що дозволяють усвідомити цінність свободи та незалежності. А також закладається база соціальних програм, орієнтованих на майбутнє. Відповідний час для об’єднання людей, створення бази організації нових політичних партій та груп людей за інтересами.

19 квітня о 16:00 за київським часом Сонце входить на знак Тельця, посилюючи прагнення матеріальних цінностей. Обставини змушують стати більш затятою, наполегливою і терплячою людиною, незалежно від того, що відбувається на зовнішньому плані.

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня

Овен

Цього тижня вам доведеться приймати рішення швидко і діяти рішуче. Не бійтеся експериментувати. Також можливим є знайомство з цікавою людиною.

Телець

У цей період важливо подбати про себе. Займіться своїм здоров’ям, можливо, варто відвідати лікаря. Також не забувайте про прогулянки на свіжому повітрі.

Близнюки

Загалом тиждень сприятливий, але в другій його половині ви можете відчувати нестачу енергії. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Рак

Тиждень хороший для впорядкування будинку і наведення ладу. Для реалізації планів це не найкращий час, може виникнути чимало перешкод.

Лев

Тиждень розпочнеться сприятливо і плідно. У вівторок ймовірним є надходження неправдивої інформації, її варто перевіряти ще раз.

Діва

На цьому тижні ви можете стати жертвою інтриг «доброзичливців». Не варто нікому доводити, що ні в чому не винні. Наступного тижня все роз’ясниться.

Терези

Протягом періоду ви будете напружені й відчуватимете занепокоєння. Постарайтеся займатися лише повсякденними справами, не починайте нічого нового та важливого.

Скорпіон

Тримайтеся подалі від песимістичних людей, які виснажують вашу енергію. Ви отримаєте довгоочікувані новини, які стануть початком важливих змін.

Стрілець

У цілому зараз період сприятливий. У вівторок будьте обережні під час оформлення паперів. Вихідні проведіть у сімейному колі.

Козеріг

На початку тижня не виключеним є конфлікт із родичами. Проявіть стриманість, постарайтеся знайти компроміс. І не кажіть зайвого. Що меншим є коло людей, з якими ви ділитеся інформацією, то краще.

Водолій

Весь тиждень вас супроводжуватиме успіх, тому краще не відкладати важливих справ. У вихідні варто розслабитися. Присвятіть час улюбленим заняттям.

Риби

Тиждень буде непростим. Доведеться бути дуже активними, щоб упоратися із турботами. З близькими можливими є конфлікти, проявіть терпіння.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні