«Коли я була маленькою, жили ми небагато, і моя мама часто готувала таку запіканку з білого хліба.
Рецепт дуже простий, і за бажанням його можна урізноманітнити будь-якими фруктами. Тож з одного рецепту може вийти кілька страв.
Візьміть молоко – 300 грамів, яйце – 1 штуку, білий хліб, бажано середній батон – 150 грамів, цукор – 35-50 грамів, вершкове масло – 15-25 грамів, яблука, груші або інші не надто соковиті фрукти, ванільний цукор, сіль.
А как приготовить?
Випікайте при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин».
Дарина Степова, м. Дніпро
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…