Найсмачніші нудлі по-українськи – ідеальна страва для ситного обіду: найвдаліший рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

нудли
Нудлі прийшли до нас із німецької кухні, але сьогодні ми їх приготуємо українською. Цю страву можна приготувати не лише на обід, а й на святковий стіл.

Раніше ми розповідали, як приготувати паску з вишнею.

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 1 кг картоплі;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • Сіль та перець – за смаком.

Для нудлів:

  • 0,5 склянки кефіру;
  • Щіпка соди;
  • Сіль – до смаку;
  • Борошно;
  • Пару гілочок кропу;
  • 2 зубчики часнику.
  • сода – 1/4 ч. л.

Приготування:

  1. У казані або глибокій сковороді обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, додайте нарізане м’ясо, посоліть і поперчіть. Спочатку все потрібно прожарити, а потім додати воду та тушкувати до готовності.
  2. У миску налийте кефір, всипте соду та сіль, добре розмішайте. Частками введіть просіяне борошно і замісіть тісто.
  3. Тісто розкотіть у корж, товщиною до 0,5 см, змастіть його олією, посипте зверху подрібненим кропом і часником, заверніть у тугий рулет.
  4. Наріжте рулет на шматочки шириною до 2-3 см, можна і більше.
  5. Коли м’ясо буде готове, додайте картоплю, воду і тушкуйте, поки вона не звариться, після цього зверху на картоплю викладіть нудлі і протушкуйте під закритою кришкою щонайменше 15 хвилин.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?