Багато людей додають у каву молоко, проте нейробіологи вважають, що цього робити не можна.
Незважаючи на те, що молоко та вершки відмінно поєднуються зі смаком кави, така суміш значно зменшує користь, яку ви можете отримати від кавового напою.
Кава є ідеальним джерелом поліфенолів – сполук, які захищають наш організм від деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету, а також нейродегенеративних змін, до яких належать, зокрема, хвороби Альцгеймера та Паркінсона.
Коли ми додаємо молоко або вершки до кави, то білки зв’язуються з поліфенолами, а це зменшує їх засвоєння і знижує користь від їх унікальних властивостей.
У багатьох українців підвіконня прикрашають фіалки, але не всі квітникарі можуть похвалитися яскравим та пишним…
У понеділок, 25 листопада, під впливом антициклону на всій території країни опадів не очікується. Вночі…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Цей тиждень обіцяє бути насиченим: Марс та Плутон формують опозицію, додаючи динаміки у розвиток світових…
Коли закінчиться війна в Україні – військовий експерт зробив несподіваний прогноз
Різдвяний піст потрібен нам для того, щоб приготувати свою душу до зустрічі великого свята –…