Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляБоремося з деменцією: візуальна головоломка для розминки - знайдіть тарілку, що відрізняється

Боремося з деменцією: візуальна головоломка для розминки – знайдіть тарілку, що відрізняється

Этот материал также доступен на русском языке
Сьогодні тренувати свою увагу ми пропонуємо вам на прикладі однієї візуальної головоломки. Погляньте на картинку нижче і спробуйте знайти тарілку, що відрізняється.

Ні для кого не секрет, що візуальні головоломки можуть чудово скрасити наше дозвілля. Адже цей вид хобі примітний не лише з погляду розваги, а й тренування розуму. Так, наприклад, оптична ілюзія чудово «розворушить» наш розум і допоможе пізнати секретні техніки розв’язання ребусів.

Спробуйте знайти відмінну тарілку

Як ви вже могли помітити, на зображенні зображено кілька тарілок з чашками. На кожній з них нанесений дивовижний малюнок, що повторюється, який буквально зачаровує своїми вигинами і квітами. Але все одно щось тут не так…

Та й за умовою завдання нам потрібно визначити відмінну тарілку. Адже при першому погляді на зображення візуальної головоломки навіть на думку не може спасти, що на картинці є якась помилка чи невідповідність.

І є досить просте пояснення. Чи бачите, вся справа в малюнку на одному з предметів посуду.

Уся справа у візерунку

Так, якщо придивитися, можна виявити незавершений візерунок. Щоправда, якщо знати, куди саме дивитись. Тим не менш, тепер, ми впевнені, розібратися з візуальною головоломкою буде набагато простіше. Адже достатньо порівняти всі зображені тарілки, щоб знайти відповідь.

Для цього ви можете спробувати переглядати їх по черзі. Таким чином тарілка, що відрізняється, явно не сховається від позаймового погляду.

А ось досвідченіші майстри головоломок віддають перевагу вільним пошукам. Говорячи простими словами, вони сканують зображення цілком і протягом кількох секунд можуть отримати готовий результат.

Цікаво, який варіант вирішення завдання виберете ви?

Якщо ж згадати про тарілку, що відрізняється, то вона знаходиться внизу в лівій стороні картинки. Як вже було сказано вище, вся загвоздка полягає в узорі, що переривається.

Джерело

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні