Четвер, 9 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: паштет з квасолі з горіхами - найкраща поживна пряна закуска...

Готуємо смачно: паштет з квасолі з горіхами – найкраща поживна пряна закуска до обіду

Этот материал также доступен на русском языке
Звичайна квасоля - опора пісного меню. Із нею можна готувати супи, пюре, закуски, легкі салати.

Паштет із квасолі з горіхами

З консервованої або відвареної квасолі виходить чудовий паштет! Ситний і поживний квасоляний паштет із пряним смаком – це те, що потрібно до обіду з скибочкою хліба особливо під час посту.

Готується такий паштет елементарно: змішуємо подрібнену квасолю та обсмажену цибулю з волоськими горіхами та кропом – і насолоджуємося.

Інгредієнти

Консервована або варена квасоля – 400 грамів, цибуля – 1 штука, підсмажені волоські горіхи – 50 грамів, часник – 2 зубчики, сіль, перець та зелень – за смаком.

Приготування

  • Злити рідину з квасолі, подрібнити у блендері разом з горіхами, часником та цибулею.
  • Посолити, поперчити і ретельно перемішати.
  • Готовий паштет прикрасити рубаною зеленню і подати з хлібом або тостами.

Нове на сайті