Найзвичайніші інгредієнти та ціла гора лінивих біляшів готова
Раніше ми ділилися рецептом класичних біляшів.
Інгредієнти:
- М’ясний фарш – 500 г.;
- Вафельні коржі – 4 шт.;
- Цибуля – 1 шт.;
- Яйце – 4 шт.;
- Молоко – 50 мл;
- Перець чорний мелений, сіль – за смаком;
- Олія соняшниковадля смаження.
Приготування:
- Фарш посолити, поперчити, додати подрібнену цибулю і добре перемішати.
- В окремому посуді збити яйця з молоком, додати сіль.
- Фарш розділити на дві рівні частини.
- Взяти 1 корж і рівномірно розподілити фарш, зверху накрити другим коржем і притиснути. Нарізати на трикутники чи прямокутники. Те ж саме зробити і з двома вафельними коржами, що залишилися.
- Поставити сковороду з маслом на плиту, розігріти її. Кожен шматочок занурити в яєчну суміш і обсмажити з двох сторін на середньому вогні, стежте, щоб фарш усередині був готовим.