П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайледачіші та найсмачніші біляші: змітають зі столу за хвилини - готуватимете кожні...

Найледачіші та найсмачніші біляші: змітають зі столу за хвилини – готуватимете кожні вихідні

Этот материал также доступен на русском языке
Цю закуску називають і лінивими біляшами, і лінивими чебуреками, але найголовніше, що ця страва виходить дуже смачною і соковитою. У 90-ті роки вона було дуже популярною. ЇЇ готували і на святковий стіл, і на щодень.

Найзвичайніші інгредієнти та ціла гора лінивих біляшів готова

Раніше ми ділилися рецептом класичних біляшів.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 500 г.;
  • Вафельні коржі – 4 шт.;
  • Цибуля – 1 шт.;
  • Яйце – 4 шт.;
  • Молоко – 50 мл;
  • Перець чорний мелений, сіль – за смаком;
  • Олія соняшниковадля смаження.

Приготування:

  1. Фарш посолити, поперчити, додати подрібнену цибулю і добре перемішати.
  2. В окремому посуді збити яйця з молоком, додати сіль.
  3. Фарш розділити на дві рівні частини.
  4. Взяти 1 корж і рівномірно розподілити фарш, зверху накрити другим коржем і притиснути. Нарізати на трикутники чи прямокутники. Те ж саме зробити і з двома вафельними коржами, що залишилися.
  5. Поставити сковороду з маслом на плиту, розігріти її. Кожен шматочок занурити в яєчну суміш і обсмажити з двох сторін на середньому вогні, стежте, щоб фарш усередині був готовим.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні