Інгредієнти
- філе куряче – 0,5 кг,
- сир твердий – 150 г,
- яйце – 1 шт,
- сіль – за смаком,
- перець чорний мелений – за смаком,
- олія для смаження.
Раніше ми писали, як зварити горох або сочевицю за 5 хвилин.
Приготування
- Видалити з філе шкіру та плівку. Вимити й обсушити паперовим рушником.
- Нарізати куряче м’ясо дрібним кубиком – чим дрібніше, тим краще.
- Натерти сир натерти на грубий тертці. Можна використовувати заморожений тертий сир.
- Змішати в ємності сир, м’ясо та яйця. Посолити та приправити фарш улюбленими спеціями. Це можуть бути перець, паприка, зіра, сушений часник або хмелі-сунелі. Також смачно буде, якщо додати свіжу зелень.
- Розігріти в сковорідці розігріти олію та посмажити на ній котлети, які зручно викладати столовою ложкою.
- Дати добре схопитися скоринці на одному боці котлетки, а потім тільки перевертати. Потім знову перевернути котлети на інший бік і закрити сковороду кришкою.
Смажаться ці котлети досить швидко, зазвичай достатньо близько 5-7 хвилин.
Котлети виходять дуже соковиті та смачні, з хрусткою скоринкою зовні та сиром, що тягнеться всередині.
Подавати найкраще в гарячому вигляді з будь-яким гарніром або овочевим салатом.
Смачного!
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування
Важливі нюанси допомоги малозабезпеченим сім’ям: від чого залежить розмір виплат (відео)