Середа, 1 Травня, 2024
ГоловнаКомуналкаТепло українцям можуть відключити завчасно: коли закінчиться опалювальний сезон

Тепло українцям можуть відключити завчасно: коли закінчиться опалювальний сезон

Этот материал также доступен на русском языке
У Нафтогазі розповіли, коли очікується завершення опалювального сезону. Коли це станеться і з яких причин ухвалено таке рішення, читайте в цьому матеріалі.

Голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов в інтерв’ю виданню Le Figaro розповів про ситуацію в енергетичній інфраструктурі України після двох років повномасштабного вторгнення Росії.

За його словами, фахівці галузі винесли уроки 2022 року, коли енергоінфраструктура була масштабно атакована російськими військами, і підготувалися до нового опалювального сезону.

Раніше ми писали, що в Україні значно подорожчали комунальні послуги.

“Наша енергосистема дуже надійна. Але це не означає, що росіяни не намагалися атакувати нашу інфраструктуру щодня”, – підкреслив Чернишов.

Також глава Нафтогазу нагадав, що опалювальний сезон в Україні закінчується 15 квітня. Однак за його словами, з урахуванням теплої погоди цього року тепло відключать наприкінці березня.

За повідомленнями місцевих жителів, у деяких районах Києва опалення було відключено ще кілька днів тому. Поки що не уточнюється, це тимчасовий захід чи остаточне завершення опалювального сезону.

В Україні розробили субсидію на оренду житла: хто може отримати допомогу від держави

Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні