Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг на основі варення.
Інгредієнти:
- Морква – 250 г;
- Яйце – 2 шт.;
- Цукор – 100 г;
- Борошно – 80 г;
- Олія або масло – 30 г;
- Розпушувач 10 г.
Приготування:
- Візьміть глибоку ємність, змішайте яйця, олію, сіль та цукор. Блендером збийте масу до утворення піни.
- Моркву помийте і натріть на дрібній тертці, змішайте з яєчною масою. Запам’ятайте, чим насиченіший колір у моркви, тим вона солодша, а це означає, що і пиріг буде смачнішим.
- Борошно просійте через сито разом з розпушувачем, частинами введіть у рідку суміш, ретельно розмішуючи, щоб не було грудочок.
- Змастіть форму олією і вилийте тісто. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 30-40 хвилин.
- Зверху пиріг можна прикрасити цукровою пудрою.