Новини

Чи правильно ви готуєте підливу: ваша страва може стати в рази смачнішою

Щоб зробити підливу густішою, зазвичай додають борошно. Але робити це треба так, щоб підлива вийшла однорідною, без грудок.

  • У холодну сковороду налийте олію, додайте трохи вершкового масла і поставте на невеликий вогонь. Сковорода не має перегрітися.
  • Щойно масло розтане, додайте просіяне борошно і відразу починайте перемішувати.
  • Обсмажувати борошно потрібно кілька хвилин до легкого карамельного відтінку.
  • Після цього невеликими порціями влийте бульйон, постійно перемішуючи.

Якщо ви хочете додати у підливу овочі, обсмажте їх заздалегідь.

Додайте їх разом зі спеціями, коли весь бульйон буде в сковороді, а підливка матиме повністю однорідну текстуру.

Новое на сайте

  • Новини

Кімнатні рослини, які як магніт притягують кохання та добробут у кожну оселю

Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.

22/11/2024 14:31
  • Новини

Несподіваний інгредієнт, який зробить котлети соковитими та ніжними

Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…

22/11/2024 13:39
  • Статті

Як вибрати диван для дому: повний гід

Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…

22/11/2024 13:04
  • Новини

В Україні планують заборонити небажані дзвінки: що пропонує новий законопроєкт

Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…

22/11/2024 12:41
  • Новини

“Ощадбанк” змінює правила: як це вплине на ваші фінанси

Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…

22/11/2024 11:42
  • Новини

Стартує прийом заявок на отримання новорічних подарунків поштою для дітей

Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…

22/11/2024 10:53