Вам знадобиться трохи продуктів – риба, цибуля та спеції, але ситі будуть усі. Цю страву можна подати і на святковий стіл, і навіть у Великий піст про цей рецепт можна буде згадати.
1. Скумбрія свіжоморожена – 1 кг (три рибки)
2. Цибуля – чим більше, тим краще! (зазвичай йде п’ять хороших цибулин)
3. Майонез
4. Кетчуп
5. Спеції
Готується приблизно година. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою – страва готова!
Скумбрія, запечена у духовці, стане окрасою столу. На запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…