Цибульники – це невеличкі смажені котлети з цибулі, які мають хрустку скоринку та неймовірно м’яку середину. Страва вражає своєю простотою, але водночас і чудовим смаком. Їх можна подавати як основну страву або гарнір до м’яса чи риби. Особливо вони гарні з соусом на сметанній або йогуртовій основі із зеленню.
Раніше ми писали, що можна додавати в суп тільки наприкінці приготування.
Смачного!
Індексація навіть не 7,9%: скільки реально отримають пенсіонери в березні (відео)
Дискримінація без гарантій пенсії – підводні камені нового Трудового кодексу (відео)
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…