Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниБудете виглядати на 10 років молодшою: від яких зачісок краще відмовитися раз...

Будете виглядати на 10 років молодшою: від яких зачісок краще відмовитися раз і назавжди

Этот материал также доступен на русском языке
Кожна жінка хоче виглядати молодо, свіжо та стильно. Але часто в гонитві за модою жінки обирають зачіски, які додають віку.

Багато представниць прекрасної статі вважають, що головне – це догляд за шкірою, але навіть найпростіші зміни у зачісці допоможуть скинути щонайменше 10 років.

Саме стрижка, колір волосся, їх укладання допомагають виглядати молодше, але є зачіски, які навпаки додають віку, пише Mirror.

Раніше ми розповідали, від яких зачісок варто відмовитися після 40 років.

І перше на що варто звернути увагу – це чубчик. Ні, відмовлятися від нього не потрібно, але якщо на лобі з’явилися зморшки, то робити короткий чубчик точно не варто, він їх тільки підкреслить.

Також не варто робити занадто густий чубчик. Він закриває обличчя і робить очі меншими, підкреслюючи тонкі лінії та зморшки.

Стилісти у такому разі радять тонкий, довгий чубок, який вважається більш універсальним.

Не рекомендують стилісти використовувати лак для волосся, багато жінок люблять фіксувати зачіску за допомогою лаку. Він створює на голові своєрідний шолом, який лише додає віку.

Що стосується кольору волосся, то він теж має значення, особливо для жінок у віці. Надто темні кольори старять обличчя. Якщо ви любите темні відтінки, вибирайте на кілька тонів світліше і побачите, як зміниться ваше обличчя.

Що стосується довжини волосся, то можна почути думку, що старшим жінкам не варто носити довгу «шевелюру», але це звичайні забобони. Якщо волосся у вас густе і доглянуте, то воно вас тільки прикрасить.

Що стосується стрижок, то на думку стилістів, молодше виглядати допоможуть такі стрижки, як:

  • Каскад;
  • Каре;
  • Шеггі;
  • Авангард;
  • Боб.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні