Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУлюблена багатьма страва з 90-х – незвичайні бублики на сковороді: простий рецепт...

Улюблена багатьма страва з 90-х – незвичайні бублики на сковороді: простий рецепт із 4 інгредієнтів

Этот материал также доступен на русском языке
У 90-ті роки ця закуска була на кожному святковому столі. Сьогодні багато хто забув цей рецепт, а дарма. Бублики з фаршем обов'язково сподобаються вашим рідним. Їх можна приготувати і на сковороді, і в духовці

Раніше ми розповідали, як приготувати мереживі млинці.

Інгредієнти:

  • бублики – 200 г;
  • фарш – 200 г;
  • молоко – 300 мл;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • сіль – 1 щіпка;
  • спеції – до смаку.

Приготування:

  1. Бублики покладіть у глибоку миску і залийте теплим молоком на 15-20 хвилин. Потрібно перевертати їх, щоб вони не розмокли.
  2. Викладіть бублики на паперовий рушник.
  3. Очистіть цибулю і натріть її на тертці, додайте у фарш, посоліть і поперчіть, перемішайте.
  4. Нафаршуйте бублики фаршем.
  5. В окремому посуді збийте яйця з сіллю.
  6. Нагрійте сковороду з олією.Обмакніть кожен бублик з фаршем у яєчну суміш і викладайте на сковорідку.Обсмажте з обох боків до золотистого кольору та повної готовності.
  7. Щоб прибрати зайвий жир із бубликів, викладіть їх на серветки або паперовий рушник.
  8. Подавати до столу краще гарячими, хоча й у холодному вигляді вони швидко з’їдяться.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні