Як начинку можна використовувати варене згущене молоко, густий джем або шоколадну пасту.
Інгредієнти
- яйця – 2 шт;
- цукор – 40 г;
- мед – 1 ст.л.;
- борошно – 90 г;
- розпушувач – 1 ч.л.;
- ванілін – на кінчику ножа;
- вода – 10 г.
Раніше ми писали рецепт ніжного медового рулету з доступних інгредієнтів.
Приготування
- Збийте міксером яйця разом із цукром і медом.
- Додайте до яєчної суміші просіяне разом із розпушувачем і ваніліном борошно та воду. Має вийти тісто за консистенцією схоже на сметану. Якщо воно вийшло густішим, додайте ще трохи води.
- Випікайте панкейки на сковороді з антипригарним покриттям без олії.
- Покладіть начинку серед двох готових панкейків і зліпіть їхні краї.
Смачний пишний десерт готовий, саме час покликати домашніх до чаю. Приємного апетиту!
Я не нудьгую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування
Кому з переселенців продовжать виплачувати соціальну допомогу – відповідь експерта (відео)