Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 12 по 18 лютого

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Енергетичне тло тижня досить активне та сприятливе. Повертаються віра в себе, колишній запал і кураж. Найвідповідальніші та працьовиті люди відчувають наближення швидкого успіху, початок нового життєвого циклу.

Протягом тижня 12-18 лютого активна енергія Водолія, оскільки, окрім Сонця та Плутона, у цей знак входять Марс та Венера, утворюючи аспект поєднання з планетою трансформацій, криз та ризику, влади та великих грошей – Плутоном. Сфера любовних взаємин наповнюється новими романтичними історіями та пристрастю, несподіваними сюрпризами, свободою.

Марс і Венера з’єднуються у найбільш непередбачуваному знаку зодіаку – у Водолії, а їхній конфліктний аспект з Юпітером лише додасть олії у вогонь. Також слід пам’ятати про те, що найближчим часом люди не схильні ревнувати і боротися за своє кохання. Ті взаємини, які тривалий час не розвивалися, з високою ймовірністю можуть закінчитися. Гарний час для знайомств в Інтернеті, дружніх зустрічей, групових подорожей.

Це час нестандартних політичних рішень, яким передують кризові ситуації. У будь-якій життєвій галузі дієві нові заходи та підходи до справ, що формує ефективну мотивацію. Цілком можливий прогрес у проєктах, що застоялися, оскільки емоцій мінімум, а інтелектуальне залучення до роботи значно зростає.

Нові темпи розвитку світової спільноти, впровадження сучасних цифрових технологій у різні сфери життя та виробництва, сучасні глобальні економічні тенденції, вимагатимуть додаткового часу та ресурсів для того, щоб утриматися на плаву та не зійти з дистанції. Далеко не кожній людині це до снаги, але треба намагатися і робити мудрі кроки. Починається період природного відбору у багатьох життєвих сферах.

***

Сьогодні, 10 лютого, Новий рік за східним календарем зустрічає Китай. Рік має пройти під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона – символу духовності та мудрості у Китаї.

Гороскоп на тиждень з 12 по 18 лютого

Овен

Весь тиждень ви будете сповнені енергії та рішучості. Однак не беріть на себе забагато завдань і не перевантажуйте себе повсякденною роботою.

Телець

Період принесе чимало позитивних почуттів. Ваші оптимізм і віра у свої сили допоможуть знайти вихід з будь-яких ситуацій.

Близнюки

Вам варто бути обережними з фінансами. Можливо, доведеться витратити більше, ніж ви планували, або зіткнутися з несподіваними витратами.

Рак

Вдалий тиждень. Ви зможете досягти своєї мети і реалізувати плани. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Лев

Вам слід готуватися до змін. Все, що ви задумаєте в цей період, обов’язково здійсниться найближчим часом.

Діва

Зірки рекомендують бути обережними і не приймати поспішних рішень. Прислухайтеся до інтуїції, щоб вчинити правильно.

Терези

У цей період не варто захоплюватися активною діяльністю, зірки рекомендують більше часу проводити з сім’єю.

Скорпіон

Вам варто зайнятися своїм здоров’ям. Зверніть увагу на потреби свого тіла та організму в цілому. Можливо, настав час для здорових звичок.

Стрілець

Цього тижня ви сповнені енергії та бажання діяти. Ви зможете вирішити багато проблем. Однак не забувайте про відпочинок.

Козеріг

Вам не слід поспішати з ухваленням рішень. Обміркуйте всі можливі наслідки і виберіть найоптимальніший варіант.

Водолій

Будьте обережні у спілкуванні з оточуючими. Не довіряйте усім підряд і не розкривайте секрети.

Риби

Не перевантажуйте себе фізично і намагайтеся правильно харчуватися. Знайдіть час для занять гімнастикою та прогулянок на свіжому повітрі.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні