Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляДізнайтесь свою долю: якому знаку Зодіаку особливо пощастить у рік Дракона

Дізнайтесь свою долю: якому знаку Зодіаку особливо пощастить у рік Дракона

Этот материал также доступен на русском языке
Ось і настав 2024 рік, правити ним буде Зелений Дерев'яний Дракон. Хочеться сподіватися, що разом з ним в наші оселі прийдуть успiх та благополуччя, радість та щастя. 

Якким буде для нас рік, що настав, розповіла керівниця Народного астрологічного університету в Одесі Інна Іжикевич.

Зустрічаємо рік Зеленого Дерев’яного Дракона: як привернути удачу і благополуччя.

  • ОВЕН. Отримуючи натхнення від основного виду діяльності, ви одночасно закріплюєте свій соціальний успіх. Хорошим рік буде для тих, хто займається підприємництвом, проте ймовірними є складнощі у вирішенні питань, що стосуються держструктур.
  • ТЕЛЕЦЬ. Ваша увага буде спрямована на зміну кола соціального спілкування. Уникайте випадкових знайомств та спонтанних поїздок, особливо за кордон. Успішний період у коханні, коли романтичні відносини можуть перерости у довгостроковий союз.
  • БЛИЗНЮКИ. Вам потрібно правильно формулювати свої бажання, щоб вони справдилися. Можливо, з’являться нові пропозиції. Прекрасний час, щоб зайнятися благоустроєм оселі або обзавестися впливовими знайомствами. Будьте обережні з документами.
  • РАК. Цей рік вимагатиме активності у соціальному житті. Добрий час для починань, але потрібно правильно вибрати помічників. У цей період усі ваші проекти та ідеї повинні мати офіційне підтвердження. Будьте обережні у дорозі.
  • ЛЕВ. Левам необхідно ставитися до себе дбайливо, об’єктивно оцінюючи свій фізичний стан. Можливо, хтось захоче стати фінансово незалежним і створити свій бізнес, але остерігайтеся участі у фінансових авантюрах.
  • ДІВА. Рік вимагатиме прояву ініціативи, і не лише в романтичних відносинах. Варто уважно придивитися до своїх талантів. На вас чекають цікаві знайомства та перспективні пропозиції. А ось у відносинах із членами сім’ї потрібно контролювати емоції.
  • ТЕРЕЗИ. Головне завдання – знайти точку внутрішньої рівноваги, що дозволить створити атмосферу спокою. Фінансовий бік життя покращуватиметься. Ваш авторитет зростатиме, а суспільне становище зміцнюватиметься. Можливими є складнощі у сфері здоров’я.
  • СКОРПІОН. Скорпіонам захочеться розширити свiй свiтогляд, а комусь навіть «сісти за парту» і повчитися. Корисно заручитися підтримкою друзів та родичів. Успішними будуть будь-які починання, прекрасний час для одруження та вирішення юридичних питань. Імовірними є непередбачені витрати.
  • СТРІЛЕЦЬ. Ваша увага буде спрямована на поповнення фінансових та моральних ресурсів. Можливо, вам доведеться набути нових навичок, щоб задовольнити свої потреби. Настав час зайнятися зміцненням здоров’я. У спілкуванні з членами сім’ї та близькими необхідні увага та ввічливість.
  • КОЗЕРІГ. Козерогам потрібно тримати курс на свою мрію. Цей період підходить для перегляду найближчого оточення та побудови довгострокових планів. Успіх очiкує і в коханні. Добрий час для відпочинку, корисних знайомств та участі в освітніх заходах. Високою є ймовірність травм та аварій. Уникайте конфліктів з представниками органів влади.
  • ВОДОЛІЙ. Ваша увага буде спрямована на зміцнення авторитету і суспільного становища. Чудовий час для покращення житлових умов та придбання великих предметів побуту. Ви можете отримати цікаві ділові пропозиції.
  • РИБИ. Риби, що працюють, експериментуватимуть у сфері професійної діяльності. Чітко дотримуючись своїх планів, ви приречені на успіх у соціальних починаннях. Прекрасний період для навчання та знайомств, що сприяють фінансовому зростанню. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні