Цим інгредієнтом є м’ясо, а точніше фарш. Деруни з фаршем виходять апетитними та смачними.
Раніше ми розповідали, як приготувати деруни без борошна та яєць.
Інгредієнти:
- 4 картоплини
- 1 цибулина
- 200 г свинячого або яловичого фаршу
- 2 яйця
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- Сіль та перець до смаку
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
- Очистіть та промийте картоплю. Окремо очистіть та подрібніть цибулину.
- Натріть картоплю на великій тертці, потім викладіть її на чисту серветку і відіжміть зайву рідину.
- У мисці змішайте картоплю, цибулю, фарш та яйця. Посоліть і поперчіть за смаком, потім додайте борошно і добре перемішайте, щоб усі інгредієнти стали однорідною масою.
- Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.
- Ложкою викладайте масу на сковороду і акуратно розрівняйте її, створюючи плоскі драники. Смажте з обох боків до золотистого кольору приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
- Готові драники можна подавати до столу зі сметаною або іншими соусами на ваш смак.
Смачного!