Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаДачаБажаєте зібрати щедрий урожай томатів, обов'язково замочіть у цьому копійчаному розчині насіння

Бажаєте зібрати щедрий урожай томатів, обов’язково замочіть у цьому копійчаному розчині насіння

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб томати швидко проросли, а рослини були здоровими і порадували гарним урожаєм, потрібно провести нехитрий прийом, з яким упорається будь-який дачник.

Перед посадкою насіння помідорів рекомендується замочувати у спеціальному розчині для стимуляції проростання та підвищення врожайності.

А ще дезінфекції посівного матеріалу.

Раніше ми розповідали, як відновити ґрунт після томатів.

Допоможуть недорогі засоби.

Перекис водню

Розчиніть 1 чайну ложку перекису водню в 1 склянці води і замочіть насіння в цьому розчині на 12-24 години. Потім промийте чистою водою.

Розчин алое віра

Підготуйте розчин із 1 столової ложки свіжого соку алое віра та 1 склянки води. Замочіть насіння помідорів у цьому розчині на 6-8 годин перед посадкою.

Розчин меду

Розведіть 1 чайну ложку меду в 1 склянці води і замочіть насіння помідорів у цьому розчині на 12 годин. Потім промийте насіння перед посадкою.

Розчин епіну

Цей рецепт підійде для тих, хто звик користуватися магазинними засобами. Розчиніть 2 краплі епіну в 100 мл води та помістіть насіння помідорів у цей розчин на 10-12 годин перед посадкою. Незалежно від обраного методу, пам’ятайте, що замочування насіння помідорів допомагає прискорити проростання та стимулює розвиток кореневої системи, що сприяє більш сильному та здоровому зростанню рослин та підвищує врожайність.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні