П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТорт із трьох інгредієнтів – гідна та дуже смачна альтернатива «Наполеону»

Торт із трьох інгредієнтів – гідна та дуже смачна альтернатива «Наполеону»

Этот материал также доступен на русском языке
«Наполеон» - це улюблений торт багатьох, але не всі мають час займатися його готуванням, особливо замішуванням тесту. Але розумні господині давно перейшли на цей рецепт. За смаком такий торт нічим не гірший класичного «Наполеона», а готується у рази швидше.

Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Наполеон” на сковороді.

Інгредієнти:

  • листкове бездріжжове тісто – 450 г;
  • вершки 33% – 400 мл;
  • згущене молоко – 200 г.

Приготування:

  1. Тісто можна купити в будь-якому магазині, головне вибирайте більш-менш натуральний склад. Розкочувати його не потрібно. Достатньо розморозити та нарізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см.
  2. Розігріти духовку до 200 градусів і випікати смужки з тіста не більше 15 хвилин, поки вони не покриються рум’янцем.
  3. Готуємо крем. Для цього збиваємо вершки до пишної маси і вводимо згущене молоко. Якщо вам здасться, що в кремі мало цукру, можете додати цукрову пудру.
  4. Потрібно взяти будь-яку роз’ємну форму для випікання пирогів та тортів, застелити її харчовою плівкою.
  5. Перший шар буде з крему. Потрібно добре промазати дно, далі викладаємо палички з листкового тіста і щедро змащуємо кремом. У такій послідовності збираємо наш торт.
  6. Обов’язково залиште пару паличок для прикрашання торта.
  7. Після того, як наш «Наполеон» повністю зібраний, його потрібно відправити у холодильник, бажано на ніч, щоб добре просочився.
  8. Вранці торт дістаємо з холодильника, звільняємо з форми та харчової плівки та нарізаємо порційними шматочками до чаю.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні