НВЧ-піч відмінно висушує тонкі скибочки картоплі. Так улюблені ласощі стануть ще й корисними.
Інгредієнти
- картопля – 420 г,
 - олія рослинна – 2 ст.л,
 - сіль – за смаком,
 - паприка мелена (за бажанням) – 1 ч.л,
 - трави сушені (за бажанням) – 0,5 ч.л.
 
Раніше ми писали, як приготувати пампушки, які “розтануть” на столі за півгодини.
Приготування
- Очищаємо картоплю, промиваємо її під проточною водою і прибираємо зайву вологу за допомогою паперового рушника.
 - Нарізаємо тонкі слайси картоплі однакової товщини за допомогою овочерізки або спеціальної терки.
 - Кладемо нарізану картоплю в миску і занурюємо її в холодну воду на 30 хвилин. Зливаємо воду і знову заливаємо слайси чистою холодною водою приблизно на 1 годину. Це потрібно для того, щоб максимально позбутися непотрібного крохмалю.
 - Просушуємо слайси картоплі протягом 15 хвилин.
 - Солимо слайси та приправляємо улюбленими спеціями за бажання. Додаємо рослинну олію.
 - Перемішуємо все дуже акуратно і ретельно, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні.
 - Вирізаємо з пергаменту коло розміром із тарілку для СВЧ-печі та кладемо його на тарілку.
 - Розкладаємо слайси на пергамент в один шар.
 - Готуємо чіпси за потужності 800 Ватт близько 3 хвилин.
 - Перевертаємо чіпси на інший бік і сушимо їх ще 2 хвилини за тієї ж потужності.
 - Готуємо всі слайси таким самим чином.
 
Подавайте з кетчупом. Приємного апетиту!
Комуналка – понад усе: як уряд закручує гайки найбіднішим (відео)
Як відрізняються пенсії працюючих та непрацюючих пенсіонерів: хто отримує більше і чому
							
											






