Деякі кулінари додають у тісто 1 жовток, але в даному випадку тісто може вийти твердим. Тому досвідчені господині при замішуванні тіста на чебуреки радять додавати 1 секретний інгредієнт. І це оцет.
Саме оцет робить тісто хрустким та ніжним.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашні чебуреки на мінеральній воді.
Для тіста:
Для начинки:
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…