Навіть найкраща риба може вийти несмачною під час приготування, якщо приготувати її неправильно.
Сіль витягує вологу з продуктів, тому під час приготування її слід додавати якомога пізніше, інакше риба втрачає багато води. У результаті рибне м’ясо стане надмірно сухим. Тому солити його слід безпосередньо перед смаженням або навіть перед подачею на тарілках.
Раніше ми писали про традиційний рецепт хачапурі по-аджарськи.
Зайве перевертання шматків риби на сковорідці може призвести до того, що вони повністю розваляться. Коли м’якоть риби починає розвалюватися, вона втрачає свою соковитість і естетичні якості. Тому дайте рибі достатньо часу, щоб вона добре просмажилася на сковороді з кожного боку.
Кого образили більше: як відрізняються пенсії та стаж «нових» і «старих» пенсіонерів
Багато пенсіонерів не отримають підвищення виплат із початку 2024 року – у чому причина
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…
Розмір допомоги сягає 5000 гривень на кожного члена родини.