Інгредієнти
- фарш будь-який – 800 г,
- картопля – 1 кг,
- цибуля – 1 шт,
- помідори – 3 шт,
- сир твердий – 250 г,
- сметана – 100 г,
- масло вершкове – 30 г,
- бульйон – 100-200 г,
- сіль, перець, спеції – за смаком.
Раніше ми розповідали про цікавий рецепт італійських господинь із гарбуза.
Приготування
- Змішуємо фарш із дрібно порізаною цибулею, солимо і перчимо, додаємо улюблені спеції.
- Викладаємо інгредієнти шарами в змащену олією форму для запікання в такому порядку: фарш 1 см, цибуля, нарізана слайсами картопля, ще трохи цибулі та помідори.
- Змішуємо зі сметаною бульйон, солимо, додаємо спеції та виливаємо у форму.
- Запікаємо в духовці 40 хвилин за температури 200-220 градусів.
- Дістаємо страву за 5 хвилин до готовності, посипаємо тертим сиром і повертаємо в духовку до утворення апетитної скоринки.
- Розрізаємо порційно готову страву і насолоджуємося смачною стравою.
Приємного апетиту!
Пенсія 2024: що чекає на пенсіонерів у новому році
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування