Досвідчені господині розкрили секрет приготування яскраво-червоного борщу.
Раніше ми розповідали, який секретний інгредієнт потрібно обов’язково додавати в борщ.
І він не у додаванні соди, оцту чи лимонного соку. Як виявилося, весь секрет у правильному буряку та часі його приготування.
Саме бордовий борщ можна одержати завдяки бурякам. Для цього потрібно вибирати салатні сорти або – найпростіше – бордові, які не мають світлих прожилок всередині. Чим темніший буряк, тим насиченіший борщ.
Буряк може втрачати колір через тривале варіння. Тому найкращий варіант – це додавання буряків до борщу за 10-15 хвилин до закінчення приготування. Для цього, щоб овоч встиг приготуватися, буряк потрібно протушкувати разом із цибулею та морквою, а потім додати до борщу.
Досвідчені господині радять додати при пасуванні буряків пару ложок вершкового масла, це теж збереже їхній колір.
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…
На місці події працюють екстрені служби, які надають всю необхідну допомогу постраждалим. Також тривають аварійно-рятувальні…