Субота, 18 Травня, 2024
ГоловнаНовиниНова гуманітарна допомога для українців: заявки приймають у двох областях – що...

Нова гуманітарна допомога для українців: заявки приймають у двох областях – що видають

Этот материал также доступен на русском языке
В Україні в деяких областях надають допомогу громадянам, які постраждали через війну. Як оформити та що можна отримати – читайте у публікації.

Фонд «Terre des hommes» в Україні у партнерстві з БФ “Добробут України” за підтримки Гуманітарного фонду для України реалізують проект “Забезпечення опалювальними приладами та непродовольчими товарами для підготовки до зими вразливих ВПО та непереміщених осіб у постраждалих від конфлікту районах України”.

Раніше ми розповідали, як одержати безкоштовний продуктовий набір на сім’ю.

Проект спрямований на підтримку переміщених та непереміщених осіб та надання їм допомоги у вигляді наборів для індивідуального утеплення та утеплення житлових приміщень, щоб допомогти підготуватися до зими.

При співпраці спільно з БФ “Добробут України”/Charitable Foundation “Eudemony of Ukraine” відкрито прийом заявок на допомогу, що надаватиметься у Харківській та Чернігівській областях, а саме у громадах:

Чернігівської області: Огородна, Ніжинська, Прилуцька, Куликівська, Носівська, Бахмацька, м. Чернігів, Сосницька

Харківської області: Зачепилівська громада, Донецька громада, м. Харків, Куп’янськ, Вільшани, Богодухів, Люботин, Золочівська громада, включаючи навколишні села, Ізюм, Чугуїв, включаючи деокуповану теорію, Дворічна.

Куди звертатися за гуманітарною допомогою?

Якщо Ви або Ваша громада потребує такої допомоги, заповнюйте реєстраційну форму за посиланням: https://bit.ly/4atBeks, щоб отримати допомогу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні