Якщо звичний смак традиційного “Олів’є” набрид, то можна замінити або додати деякі інгредієнти в салаті, і страва заграє новими барвами.
Раніше ми розповідали, як приготувати новорічний салат “Лісова галявина” з доступних продуктів.
Наприклад, можна замінити звичну ковбасу на рибу. Для цього чудово підійде форель або біла морська риба. Для цього потрібно:
- Відварити рибу в підсоленій воді не більше 15 хвилин.
- Остудити рибу та розділити на шматочки.
Також можна додати нові інгредієнти. Це можуть бути:
- фіолетова цибуля,
- твердий сир.
Але якщо хочеться, щоб при цьому страва була кориснішою, то моркву та картоплю краще запекти, а не відварювати у воді.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування