П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаГрошіГрошова допомога у сумі 10800 гривень – відкрито форму для реєстрації на...

Грошова допомога у сумі 10800 гривень – відкрито форму для реєстрації на виплати

Этот материал также доступен на русском языке
Деякі українці можуть отримати грошову допомогу у сумі 10800 гривень, для цього потрібно заповнити анкету та надіслати заявку.

Прийом заявок на грошову допомогу проводить благодійний фонд “Деполь Україна”. Заявки приймаються від внутрішньо переміщених осіб у Києві та Київській області.

Грошова допомога надається у розмірі 10 800 гривень (по 3600 грн протягом трьох місяців).

Раніше ми розповідали, що деякі українці зможуть отримати зимову допомогу на опалення.

Хто зможе отримати грошову допомогу?

Допомогу отримають ті, хто перебуває у Києві чи Київській області та відповідає наступним критеріям:

  1. У вашій сім’ї є діти віком до 18 років і водночас мають довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації до 90 днів на час подання заявки. Або маєте довідку ВПО з територій проведення бойових дій/окупації строком до 30 днів на час подання заявки (без дітей або діти віком від 18 років).
  1. Не отримували допомоги в інших фондах та організаціях протягом останніх 3-х місяців (без урахування державної єДопомоги). У разі отримання фінансової допомоги від інших міжнародних організацій відраховувати 3 останні місяці необхідно з останнього дня місяця, на який було здійснено нарахування. Отже, у вас є шанси отримати грошову допомогу у розмірі 10800,00 грн.

Якщо ви відповідаєте цим критеріям, то можете заповнювати форму.

У фонді зазначили, що немає сенсу писати неправдиву інформацію, оскільки механізм видачі грошей передбачає кілька етапів перевірки всієї наданої інформації, тому некоректні відповіді лише відберуть ваш час та призведуть виключно до відмови у отриманні допомоги.

«Деполь Україна» залишає за собою право відмовити у наданні грошової допомоги, не пояснюючи причини. Або надати на свій розсуд грошову допомогу, як виняток”, – підсумували в організації.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні