Вівторок, 5 Березня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛіниві відбивні – найсоковитіші, м'які та ніжні: багато господинь готують саме так

Ліниві відбивні – найсоковитіші, м’які та ніжні: багато господинь готують саме так

Этот материал также доступен на русском языке
Відбивні мають бути соковитими та м'якими, але не у всіх господарок вони такими виходять, і справа зовсім не в майстерності. Іноді саме м'ясо жорстке і ніякі прийоми його не врятують, але є рецепт, який допоможе приготувати м'які і ніжні відбивні.

Причому навіть відбивати м’ясо не знадобиться. Готуються вони легко і просто, а з’їдаються ще швидше.

Також цю страву часто називають ще лінивими біляшами. Але як би не називали вафлі з м’ясом, вони гідні того, щоб ви їх приготували. Така страва відмінно урізноманітнить святковий стіл.

Раніше ми розповідали, як приготувати відбивні під шубою.

Інгредієнти:

  • вафлі круглі – 1 упаковка
  • фарш асорті або курячий – 350 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 1 зубчик
  • олія – 80 г
  • курячі яйця – 3 шт.
  • сіль та перець – за смаком

Приготування:

  1. Фарш можна приготувати самостійно, а можна купити, підійде і свинячий, і курячий, і свинячо-яловичий. Вибирайте на свій смак та гаманець.
  2. Фарш посолити, поперчити та вбити одне яйце, дрібно нарізану цибулю та пропущений через часникодавку часник, розмішати.
  3. Взяти одну столову ложку фаршу і викласти на одну вафельку, зверху накрити іншою вафелькою та притиснути.
  4. Збити два яйця, додати сіль та перець за смаком. Кожну вафельку з м’ясом занурити в яєчну суміш і обсмажити на сковороді з обох боків.
  5. Господині радять накривати сковороду під час смаження кришкою, щоб вафлі з м’ясом добре пропеклися.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні