Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 4 по 10 грудня

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 грудня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень принесе конструктивні енергії, що допоможе трансформувати хаотичне у плідне. Будь-яку сферу життя найближчим часом можна збалансувати, головне не ледарювати і робити дії у цьому напрямі.

До 13 грудня період спадного Місяця, який ідеально підходить для наведення ладу у своєму житті. Бажано зайнятися найважливішими справами, довести їх до логічного завершення та підготуватися до нового життєвого етапу від 2024 року.

Настає дуже сприятливий період для справжнього прориву особистому житті. Велика ймовірність, що самотні серця зустрінуть другу половину. Ті, хто вже у стосунках, можуть перевести їх на новий рівень – з’їхатися, отримати пропозицію від партнера чи розпочати планування дитини.

До молодика у Стрільці 13 грудня та початку періоду ретроградного Меркурія, який також розпочнеться цього дня, зробіть якнайбільше! Тиждень від 4 до 10 грудня ідеально підходить для напруженої та відповідальної роботи. Не треба перетягувати на наступний календарний рік те, що слід залишити 2023-го.

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 грудня

Овен

Успішний період. Використовуйте його для реалізації давно задуманих справ. Можливо, зараз ви отримаєте звістку, яка одночасно і засмутить, і потішить.

Телець

Цей тиждень буде дуже успішним та продуктивним. Не бійтеся ризикувати і експериментувати, це призведе до нових можливостей.

Близнюки

Підходящий час для реалізації давно задуманих планів. Також очікується зустріч з друзями дитинства.

Рак

Цей тиждень буде періодом емоційних переживань. Можливими є важливі розмови, які допоможуть вирішити проблеми.

Лев

Ви будете трохи дратівливими та агресивними. Намагайтеся ні з ким не сваритися. Фінансово на вас чекає стабільний період, але уникайте зайвих витрат.

Діва

Тиждень розпочнеться з вирішення раніше відкладених та невиконаних справ. Зараз потрібно буде вирішити все й одразу. Також плануйте свої витрати, тільки так ви уникнете фінансових труднощів.

Терези

Настає час рішучих дій. Не варто відкладати справи на потім. Однак рішення слід ухвалювати вдумливо, думаючи про наслідки.

Скорпіон

Ви легко подолаєте всі перепони і вирішите поставлені завдання. На допомогу можуть прийти люди, від яких ви цього не чекаєте. Також займіться своїм здоров’ям, при нездужанні звертайтеся до лікаря.

Стрілець

Присвятіть цей тиждень сім’ї. Відкладіть обговорення серйозних питань, особливо якщо йдеться про спадщину. Зараз непідходящий час.

Козеріг

Цілий тиждень вас переслідуватиме одне бажання – відпочити. Дасться взнаки метушня і напруження вдома. Постарайтеся частіше виходити на прогулянку.

Водолій

Обставини будуть складатися на вашу користь. Усі справи буде завершено вдало. Якщо отримаєте запрошення на захід – не відмовляйтеся, можете добре провести час.

Риби

У цей період не сподівайтеся на чиюсь допомогу, все доведеться робити самим. Втім, ви матимете можливість відпочити у другій половині тижня. Також можливими є фінансові надходження.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні