З м’ясом ідеально поєднуються всі види перців. Без них і інші продукти складно уявити. Суміш перців творить чудеса не тільки зі смаком м’яса, а й птиці та риби.
Які спеції гарні з м’ясом
Для м’яса гарні такі спеції:
- паприка,
 - сушений часник,
 - зіра,
 - базилік,
 - орегано,
 - каррі,
 - куркума,
 - барбарис,
 - імбир,
 - майоран,
 - мускатний горіх.
 
Раніше ми писали про секрет приготування справжніх правильних котлет.
Які приправи підходять до риби
Для приготування страв із риби використовуйте:
сушену цибулю,
- імбир,
 - гірчицю,
 - коріандр,
 - кріп,
 - чебрець,
 - сушений часник.
 
Аромат додати можна також за допомогою лаврового листя. Крім того, неможливо уявити рибні страви без лимонного соку.
Які спеції обрати до птиці
Страви з птиці також потребують спецій, щоб насолоджуватися якнайкраще. Для них підберіть комбінації з таких приправ:
- розмарин,
 - майоран,
 - каррі,
 - чебрець,
 - сушена цибуля,
 - пастернак.
 
У продажу можна знайти вже готові набори приправ для різноманітних страв, але в них часто додають зайву сіль і консерванти. Тому краще придбати окремо сушені компоненти та зробити з них потрібні вам комбінації.
За річну передплату на газету «На пенсії» — у подарунок настінний кольоровий календар на 2024 рік
							
											







