П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДодайте два інгредієнти при приготуванні печінки та страва вийде смачніше, ніж у...

Додайте два інгредієнти при приготуванні печінки та страва вийде смачніше, ніж у ресторані

Этот материал также доступен на русском языке
З печінки можна приготувати багато смачних страв. Сьогодні поділимося рецептом, який точно вам сподобається. Така печінка виходить соковитою, ароматною та з пікантним смаком.

Щоб печінка вийшла як у ресторані, потрібно додати лише два незвичайні для цієї страви інгредієнти – цукор та гірчицю.

Раніше ми розповідали, як господині правильно вибрати печінку.

Інгредієнти:

  • 700 г печінки (можна брати будь-яку);
  • 3 середні цибулини;
  • 3 зубчики часнику;
  • 4 столові ложки сметани;
  • 1 чайна ложка гірчиці (можна півтори);
  • 1 чайна ложка цукру;
  • сіль та спеції до смаку.

Приготування:

  1. Почистіть печінку, поділіть її на порційні шматочки. Відправте в миску і залийте окропом на три хвилини.
  2. Розігрійте сковороду з маслом і підсмажте нарізану на дрібні кубики цибулю. У процесі смаження вводимо цукор. Перемішайте та додайте подрібнений часник. Не забувайте посолити.
  3. За хвилину можна додати і саму печінку. Всі компоненти перемішайте і нехай готуються під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин.
  4. В окремому посуді з’єднайте гірчицю зі сметаною, додайте соус до печінки та готуйте ще 15 хвилин.
  5. При такому приготуванні печінка вийде просто ідеальною.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні