Щоб печінка вийшла як у ресторані, потрібно додати лише два незвичайні для цієї страви інгредієнти – цукор та гірчицю.
Раніше ми розповідали, як господині правильно вибрати печінку.
Інгредієнти:
- 700 г печінки (можна брати будь-яку);
- 3 середні цибулини;
- 3 зубчики часнику;
- 4 столові ложки сметани;
- 1 чайна ложка гірчиці (можна півтори);
- 1 чайна ложка цукру;
- сіль та спеції до смаку.
Приготування:
- Почистіть печінку, поділіть її на порційні шматочки. Відправте в миску і залийте окропом на три хвилини.
- Розігрійте сковороду з маслом і підсмажте нарізану на дрібні кубики цибулю. У процесі смаження вводимо цукор. Перемішайте та додайте подрібнений часник. Не забувайте посолити.
- За хвилину можна додати і саму печінку. Всі компоненти перемішайте і нехай готуються під кришкою на повільному вогні 5-7 хвилин.
- В окремому посуді з’єднайте гірчицю зі сметаною, додайте соус до печінки та готуйте ще 15 хвилин.
- При такому приготуванні печінка вийде просто ідеальною.