Інгредієнти:
- перловка — 250 г;
- вода – 4 склянки;
- цибуля – 1-2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- сира картопля — 2 середні картоплини;
- часник — 2 зубчики;
- панірувальні сухарі – 4 ст. ложки;
- олія — для смаження;
- сіль та перець — за смаком.
Приготування:
- Перловку потрібно замочити на ніч у холодній воді, потім віджати зайву вологу і промити. Відварити кашу до готовності.
- Цибулю та моркву очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці. Розігріти сковороду на вогні з олією та підсмажити овочі.
- Картопля очистити, натерти на дрібній тертці і видалити зайву вологу, добре віджавши.
- Змішати приготовані овочі, картопля і перловку, додати мелений часник та панірувальні сухарі. Все добре перемішати до отримання щільної маси.
- З отриманої суміші сформувати котлети та обваляти їх у панірувальних сухарях.
- Розігріти сковороду з олією і обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки.
Раніше ми розповідали, який інгредієнт у котлетах зайвий.