П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк правильно посмажити рибу, щоб не провітрювати потім увесь будинок

Як правильно посмажити рибу, щоб не провітрювати потім увесь будинок

Этот материал также доступен на русском языке
Смажена риба – це дуже смачно. Але неприємний запах у домі після смаження здатен відбити всю охоту. Розповідаємо, як можна цього уникнути.

Щоб після смаження риби потім довго не провітрювати весь будинок, досвідчені господині використовують один секрет.

Для цього буде потрібна всього одна картоплина середнього розміру – цього цілком вистачить на одну порцію риби. Тепер потрібно:

  1. Розрізати картоплину на чотири частини.
  2. Покласти її на сковорідку разом із рибою.

Вуаля – картопля вбере весь основний неприємний запах, і він не пошириться по всій квартирі. 

Також можна застелити дно сковорідки пергаментом, влити олію і так посмажити рибу. Так ви себе позбавите від болісної необхідності потім відмивати неприємний нагар із посуду.

Раніше ми писали, як посмажити котлети, щоб вони вийшли соковитими та смачними.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні