Насамперед варто відзначити, що буряк містить багато вітамінів та корисних мінералів. У цьому овочі багато вітамінів А, В1, В5, В9, С і РР. Буряк покращує самопочуття, нормалізує травлення, справляється з авітамінозом, виводить токсини та покращує обмін речовин.
Також ми розповідали, як зварити буряк у целофановому пакеті.
Потрібно помити буряки і скласти їх у каструлю. Залити гарячою (кип’яченою) водою так, щоб вона повністю покривала овочі на 10-12 см. Потім поставити на вогонь і варити після закипання 15-20 хвилин.
Далі буряки відправте під крижану проточну воду. Залишіть у холодній воді на 5-7 хвилин. Завдяки різкому перепаду температур буряк за короткий час буде абсолютно готовим.
Слід зазначити, що з такому приготуванні буряк втрачає частину вітаміну С.
Потрібно помити буряк і скласти в ємність або спеціальний пакет для мікрохвильової печі. Помістити в піч та поставити на середню потужність. Готувати 10-15 хвилин.
Звісно, швидкість приготування буряків залежить від розміру коренеплодів, від сорту. Тому якщо коренеплоди великі, їм знадобиться більше часу.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…