П’ятниця, 17 Травня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 9 по 15 жовтня

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень помірно сприятливий. Позитивні й негативні впливи космосу переплітаються в химерному візерунку, і треба сподіватися, що позитивних виявиться все ж більше.

Цього тижня вже відчуваються енергії осіннього сезону затемнень 14-28 жовтня 2023 року. Страх має великі очі. Але це чудовий час, щоб завдяки зовнішнім підказкам зрозуміти, що відбувається у вашому житті, і спрямувати події в потрібний для вас бік.

Від 9 жовтня Венера починає рух знаком Діви – і одразу ж утворюється аспект поєднання з Чорним Місяцем, що дає неконтрольовані бажання, посилює наявні проблеми у сфері взаємин, сприяє грошовим проблемам. Але водночас не варто боятися труднощів, краще до них підготуватися. Найчастіше все не так складно і невирішувано, як ми себе накручуємо.

Інгресія Венери до знака Діви 9 жовтня охолодить романтичний запал: усі страждання про любовні неприємності вщухнуть, а увімкнеться холодний розум.

10 жовтня – складний день, коли виникає безліч перешкод, а спілкування з представниками державних структур створює ще більші складнощі. Тиждень сприятливий для пошуку шляху, який приведе до внутрішньої гармонії та щасливого життя. Але не підходить для надмірної соціальної активності й вирішення доленосних питань та інших важливих справ, оскільки практично неможливо оцінити зовнішні впливи на перебіг їхнього розвитку.

12 жовтня Марс входить до знака Скорпіона і відкриває період прихованих процесів з активними зовнішніми проявами. У цей час навіть стіни не є перешкодою – їх можна знести або просто оминути. Кожен вибирає те, що йому більше підходить.

14 жовтня о 20:51 за київським часом сонячне затемнення в Терезах, яке можливе лише у молодик. Осінній коридор затемнень принесе важливі події у сферу взаємин. Також це час перезавантаження дипломатичних зв’язків, кардинальних змін у міжнародних відносинах.

Але під час затемнень можна спостерігати зворотний ефект, коли замість стагнації та подій люди ніби отримують нагороди за терпіння і несподівані бонуси за те, що просто жили, дотримуючись своєї інтуїції та свого призначення. Все залежить від вашої карти народження і від того, чи зачіпають затемнення її важливі точки, що можна дізнатися, замовивши консультацію астролога.

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 жовтня

Овен

У першій половині тижня можливими є невдачі, тому краще відкласти важливі питання на найкращі часи. У другій половині тижня ви будете активні й успішні.

Телець

Ви можете зустріти близьку за духом людину. Не бійтеся змін, вони можуть здивувати вас вже до кінця тижня.

Близнюки

Період виявиться дуже плідним. Не треба сумніватися у своїх силах, зірки будуть до вас прихильні. Також може покращитися матеріальне становище.

Рак

Зірки наполягають – вам необхідно відпочивати. У цей період будь-яке емоційне потрясіння негативно позначиться на вашому здоров’ї.

Лев

Відпустіть подумки всі проблеми, які вас хвилюють. У найближчому майбутньому нічого поганого не станеться, тож не турбуйтеся дарма.

Діва

Настав період, коли треба проявити всі свої організаторські здібності. Не чекайте на успіх, він сам по собі не приходить. Просто дійте.

Терези

Цього тижня у вас приплив енергії та творчості. Зараз можна робити все, що хочеться. Спілкування з цікавими людьми, вирішення приємних питань вам забезпечено.

Скорпіон

На цьому тижні ви можете відчути, що ваші сили знаходяться на межі. Душевний стан допоможе «поправити» правильна книжка або зустріч зі старим приятелем.

Стрілець

Навіть якщо все валиться з рук, вперто продовжуйте розпочату справу. Зберігайте сили, не допускайте перевтоми.

Козеріг

Цей період особливо сприятливий для прийняття важливих рішень, спілкування, завершення розпочатих справ. Імовірними є добрі новини.

Водолій

Від вашого емоційного настрою залежить, чи будуть ваші справи успішними. Цього тижня не виключеними є рішення про переїзд, плани на ремонт або перестановка в оселі.

Риби

Чудовий період. Покажіть, на що ви здатні. Зараз вам все під силу, тому сміливо беріться за будь-яку справу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні