П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДозвілляОсінній коридор затемнення: як на нас впливають космічні події

Осінній коридор затемнення: як на нас впливають космічні події

Этот материал также доступен на русском языке
14 жовтня, у день молодика, почнеться кільцеве сонячне затемнення, яке започаткує осінній коридор затемнень. Завершиться цей коридор 28 жовтня частковим місячним затемненням. Як може вплинути цей період на наше самопочуття.

Період між затемненнями вважається дуже складним, а самі затемнення впливають на наше самопочуття.

Астрологи радять у ці дні бути особливо обережними тим, хто страждає на серцево-судинні захворювання, безсоння та нав’язливі страхи. У цей час підвищується дратівливість, що може спровокувати сварки та конфлікти. Тому слідкуйте за тим, що говорите, і не піддавайтеся негативним емоціям.

Під час затемнень бажано більше відпочивати і перебувати на свіжому повітрі. А ось вживати алкоголь, курити і переїдати категорично не можна.

Небезпеки осіннього коридору затемнень у 2023 році

Астролог Ольга Якубовська пояснює, що час поблизу коридору затемнень дуже напружений, часто зі складними, загостреними подіями та складними ситуаціями, підняттям рівня тривожності, і майже завжди різкими перепадами настрою (у когось — нудьга і сонливість, а в інших — напади активності та драйву).

— Але явище це нерідке, воно відбувається щонайменше 2 рази на рік, і до того ж астрономічне, — каже Ольга. — По суті, це звичайний повний місяць і молодик, але ті, що відбуваються поблизу кармічних вузлів. А це, своєю чергою, точки місячної орбіти. Сама назва дає зрозуміти, що все, що відбувається в цей часовий проміжок, — недарма. У когось підсвічується тема кар’єри, інші перевертають свій звичний ритм життя з ніг на голову, треті вирішують нарешті розставити крапки над i в особистому житті.

Чого чекати від осіннього коридору затемнень у 2023 році

Астролог каже, що дія коридору затемнень може відчуватися за один-два тижні до початку. Його «гальмівний шлях» також триватиме кілька тижнів.

— У цей коридор затемнень підніматимуться теми партнерства, міжособистісних відносин, відстоювання своїх кордонів, рішучі дії, і водночас — компромісні рішення та дипломатичний підхід до питань взаємодії з іншими людьми, — каже Ольга Якубовська.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні