Інгредієнти:
- вівсяні пластівці – 135 г;
 - борошно – 100 г;
 - яйце – 1 шт.;
 - цукор – 50 г;
 - соняшникова олія – 2 ст.л.;
 - сода – 0,5 ч.л.;
 - лимонна кислота – 0,5 ч.л.;
 - щіпка солі для смаку.
 
Приготування:
- Подрібнюємо вівсяні пластівці у блендері. Окремо в миску вбиваємо яйце, насипаємо цукор та дрібку солі. Все добре перемішуємо.
 - Вливаємо в яєчну суміш олію, а також додаємо лимонну кислоту та соду.
 - В яєчну суміш всипаємо перемелені вівсяні пластівці і перемішуємо до однорідного стану. Далі частинами вводимо борошно. Тісто має вийти трохи липким.
 - Якщо хочете, щоб печиво мало шоколадний смак, разом із борошном додайте столову ложку какао.
 - З тіста формуємо кульки та притискаючи робимо форму печива.
 - Викладаємо печиво на лист, застелений пергаментом і випікаємо в духовці при 180 градусах протягом 25-30 хвилин.
 
Раніше ми розповідали, як приготувати печиво з манки.
							
											






